Bloom Vastgoed BV

Bloom Vastgoed BV

Bloom Vastgoed BV
Sliffertsestraat 49
5657 AL Eindhoven

www.bloomvastgoed.nl info@bloomvastgoed.nl

+31(0)6 13603084

Beginnen aan het eind! Bloom Vastgoed gaat uit van een totaalproces waarbij we een dialoog aangaan met toekomstige bewoners c.q. potentiële kopers. De vraag is simpel : Hoe willen zij daar wonen? Kortom, starten aan het eind van het proces… omgekeerde vastgoedcreatie! Bloom Vastgoed heeft daarvoor een duidelijk proces voor ogen. Een efficiënt proces waarbij alle benodigde professionals (ontwikkeling, marketing en verkoop) elkaar vanaf het begin optimaal kunnen versterken. Wij starten met een onderzoek naar de mogelijkheden van een locatie en/of gebouw. En van daaruit gaan wij grenzen verleggen om nieuwe, passende woonconcepten te creëren.

Hierbij betrekken wij nadrukkelijk juiste groep(en) toekomstige bewoners om ‘mee te denken’. Zo verkrijgen wij niet alleen interessante kennis voor de verdere ontwikkeling, maar tevens gegevens van geïnteresseerden die er straks ook willen wonen. Pas ná deze dialoog worden de overige professionals betrokken. Architect(en) voor een passende uitstraling, een stedenbouwkundige en de landschapsarchitect die de juiste verbindingen weet te leggen. Ook tijdens dit traject wordt de toekomstige bewoner niet vergeten. In bredere dialoog wordt toegewerkt naar een woonproduct(en) en een woonomgeving waar écht vraag naar is.

Elk concept wordt ontwikkeld met het budget dat u beschikbaar hebt, maar kosten hoeven niet een remmende factor te zijn. Ik kijk vanuit het budget ook naar de toekomstwaarde en zoek naar wegen om kwaliteit toe te voegen en de waarde van vastgoed te vermeerderen. Door woningen te benaderen als een onderdeel van het landschap, een beeld in de beeldentuin, is het mogelijk om tegen beperkte kosten waardevermeerdering toe te voegen. Blijf niet langer dromen, ik help u concreet toe te werken naar droomhuizen die passen bij de veranderende samenleving – met een dichtere relatie met de natuur.

Bloom Vastgoed BV
Sliffertsestraat 49
5657 AL Eindhoven

www.bloomvastgoed.nl
info@bloomvastgoed.nl

Telefoon: +31(0)6 13603084

Leden

Judith Rossen