BIM4ALL

BIM4ALL

BIM4ALL
Torenstraat 1
5473 EK Heeswijk Dinther

www.bim4all.com Vincent@bim4all.com

+31(0)413 745550

Onze missie is bij te dragen aan een leefbare en veilige wereld. Dat doen wij door bouwprojecten uit te voeren en daarbij gebruik te maken van de werkmethodiek Bouw Informatie Modellering (BIM). Vandaar ook de naam BIM4ALL.

Wat is BIM?
BIM is een werkmethodiek, waarbij eerst virtueel wordt gebouwd op basis van intelligence 3D-modellen. Dit met als doel om slimmer, sneller, beter en met meer rendement bouwwerken te ontwerpen, realiseren en beheren. Het is inmiddels bewezen dat door te werken met BIM, faalkosten worden voorkomen, bouwkosten worden verlaagd, het bouwproces wordt versneld en de samenwerking wordt verbeterd.

Ons team
De gehele organisatie bestaat uit BIM4ALL Rijssen, BIM4ALL Heeswijk-Dinther (voormalig Bosch & van Oers Bouwkundigen) en Studio X, en ruim 70 collega’s verdeelt over twee vestigingen in Rijssen en Heeswijk-Dinther. Zij werken dagelijks aan een gevarieerd aantal bouw gerelateerde projecten. Onze klanten zijn veelal projectontwikkelaars, ontwikkelende bouwers, architecten, bouwbedrijven en installateurs.

Wat wij doen
Ons team bestaat uit managers en consultants die ingezet worden voor het implementeren, optimaliseren, opleiden en digitaliseren van complete organisaties of afzonderlijke bouwprojecten. Onze BIM-modelleurs werken de virtuele 3D-modellen voornamelijk bouwkundig en installatietechnisch uit. Ook beschikken wij over 3D-laserscanners, voor het digitaal 3D-inmeten van bestaand vastgoed. De resultaten hiervan, vormen de basis voor het opstellen van een, ten opzichte van de werkelijkheid, één tot op twee millimeter nauwkeurig 3D-model. Dat gebruikt kan worden voor ontwerp, renovatie of beheer en onderhoud.
Onze data-analisten brengen alle informatie van een proces, uit verschillende bronnen bij elkaar. Dat wij vervolgens gebruiken voor het beter inzichtelijk maken van processen. Maar bovenal voor het analyseren, simuleren, voorspellen van kansen en knelpunten tijdens de uitvoering het project. En daarmee optimaliseren wij onder andere de planning en begroting. Na de realisatie dragen data-analyses ook bij aan het dagelijks gebruik van het vastgoed, door de prestaties van de installaties in het gebouw inzichtelijk te maken.

Studio X
Bij Studio X, opgericht in 2017, zijn wij specialisten in (virtuele) vastgoedcommunicatie voor bouwprojectontwikkelingen, bouwconcepten, tenders/aanbestedingen en productvisualisaties. Wij hebben alles in huis voor het optimaliseren van de verkoopprocessen. Daarbij wordt eerst gestart met het bepalen van de juiste strategie voor de juiste doelgroep. Vervolgens werken wij onder andere de brochures, artist impressions, woning- en productconfiguratoren, 3D-animaties en/of video’s uit. Ook wordt hierbij steeds vaker gebruik gemaakt van nieuwe technieken, zoals Virtual Reality, Augmented Reality en virtuele 360 graden omgevingen, wat zorgt voor nog meer beleving en inzicht in het eindresultaat.

Ontdek onze bedrijven, bezoek onze websites of volg ons op social media. www.bim4all.com | www.studio-x.nl

BIM4ALL
Torenstraat 1
5473 EK Heeswijk Dinther

www.bim4all.com
Vincent@bim4all.com

Telefoon: +31(0)413 745550

Leden

Vincent le Bruyn