Deerns Nederland BV

Deerns Nederland BV

Deerns Nederland BV
Klokgebouw 125
5617 AB Eindhoven

www.deerns.nl erik.renkens@deerns.com

+31(0)88 374 0000

De technologie waarmee wij ons omringen, wordt steeds complexer. Inventiever. Intelligenter. Dit zien we in de gebouwen waarin wij wonen en werken. Maar ook in de infrastructuren waarmee wij ons verplaatsen en informatie uitwisselen. Onze snel veranderende wereld vraagt om visie. Om grote ideeën die verder reiken dan vandaag. Ideeën die rekening houden met de strengere regelgeving als het gaat om hygiëne en veiligheid, en met de zorgen rondom klimaatverandering en CO2-uitstoot. Ideeën die bovendien een antwoord bieden op de wereldwijd groeiende welvaartsstandaard en op de stijgende behoefte aan een comfortabele en gezonde leefomgeving.

Als wereldwijd opererend onafhankelijk ingenieursbureau heeft Deerns niet alleen grote ideeën, maar ook het vermogen om ze succesvol te realiseren. Onze kracht is dat we duurzame relaties met onze opdrachtgevers aangaan. Alleen op die manier kunnen we de bedrijfsprocessen en de daaruit voortvloeiende behoeften optimaal doorgronden. Bovendien combineren we de expertise en ervaring vanuit ons internationale netwerk met lokaal ondernemerschap en kennis van specifieke markten. Dankzij deze synergie heeft Deerns inmiddels aansprekende projecten gerealiseerd voor luchthavens, gezondheidszorg, datacenters, clean tech-omgevingen, vastgoed en infra. Projecten waarbij we onze vernieuwende aanpak op het gebied van installatietechniek, energievoorziening en bouwfysica op elk vlak van onze dienstverlening hebben bewezen. Van concept tot ontwerp en van directievoering tot nazorg: Deerns brengt ideeën tot leven.

Deerns is opgericht in 1928 en heeft bijna 600 specialisten verdeeld over vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Brazilië en de Verenigde Staten.

Deerns Nederland BV
Klokgebouw 125
5617 AB Eindhoven

www.deerns.nl
erik.renkens@deerns.com

Telefoon: +31(0)88 374 0000

Leden

Erik Renkens