ERA VB&T Makelaars

ERA VB&T Makelaars

ERA VB&T Makelaars
Vestdijk 180
5611 CZ Eindhoven

www.eravbtmakelaars.nl eindhoven@eravbtmakelaars.nl

+31(0)40 2696949

De stroom negatieve berichten over onze economie hebben de mensen en markten voor lange tijd onzeker gemaakt waardoor nieuwe stappen maar moeizaam gezet konden worden. Dalende huizenprijzen en strengere hypotheekregels zetten hierdoor een rem op de huizenmarkt.
Inmiddels heeft de woningmarkt in Brabant zich in sneltreinvaart positief ontwikkeld. Nieuwe ontwikkelingen en verschillende werkwijzen verspreiden zich in een snel tempo. ERA vb&t Makelaars heeft een duidelijke visie op de toekomstige ontwikkelingen op de woningmarkt en anticipeert hierop. Door ten aller tijden het belang van de klant voorop te zetten en maatwerk te leveren voor iedere koper, verkoper, huurder of professionele opdrachtgever.
De vraag naar een traditioneel verkoopproces wordt steeds kleiner. Een standaard tarief van 1,5% over de koopprijs van een woning als verdienmodel voor de makelaar is nog steeds van toepassing. Echter de vraag naar een op maat gemaakt verkoopmodel wordt steeds groter waarbij vaste tarieven zeer wenselijk worden. Afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgever, maken wij een op maat gemaakte opdracht, waarbij je als onze opdrachtgever precies weet waar je aan toe bent. De tevredenheid van onze klanten hangt af van het voldoen aan de verwachtingen. Wij zullen in de beginfase dan ook alle verwachtingen vanuit jou als opdrachtgever en vanuit ons kenbaar maken om zo tot een prachtig resultaat te komen voor beide partijen. Onze klantbeoordelingen bevestigen dit!
De makelaars van ERA vb&t Makelaars kunnen jou optimaal ondersteunen bij de verkoop van jouw huis of appartement. Door de jarenlange ervaring van onze makelaars in de provincie Noord-Brabant, weten zij als geen ander wat er speelt op de lokale woningmarkt. Samen met jou bepalen zij o.a. een scherpe vraagprijs en geven je een advies over de presentatie van jouw huis of appartement.

ERA VB&T Makelaars
Vestdijk 180
5611 CZ Eindhoven

www.eravbtmakelaars.nl
eindhoven@eravbtmakelaars.nl

Telefoon: +31(0)40 2696949

Leden

Patricia Goudswaard