Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen BV

Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen BV

Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen BV
De Luther 1-3
5095 AC Hooge Mierde

www.vangisbergen.nl info@vangisbergen.nl

+31(0) 13 5091259

Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen B.V. is een aannemersbedrijf met een rijke traditie die ruim 260 jaar terug gaat. Of het nu gaat om de nieuwbouw van (seriematige) woningen, CPO projecten, utiliteitsbouw, verbouwingen, renovatie of onderhoud, veelzijdigheid is onze specialiteit. Hierbij staan vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop.

Ons bedrijf is gevestigd in Hooge Mierde en ligt centraal tussen de steden Breda – Den Bosch – Tilburg – Eindhoven – Turnhout. Deze locatie vormt een ideale uitvalsbasis voor bouwactiviteiten in geheel Noord-Brabant, Limburg en de Belgische Kempen.

Naast het aannemersbedrijf hebben we ook een eigen ontwikkelingsmaatschappij. Ontwikkelingsmaatschappij De Luther B.V. heeft tot doel om gronden en/of bestaande panden te verwerven om deze vervolgens in samenwerking/samenspraak met gemeentes, woningbouw-verenigingen, particuliere opdrachtgevers en/of architecten verder te ontwikkelen tot nieuw- en/of verbouw-projecten.

Bij Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen B.V. bent u verzekerd van een product dat op tijd en tegen een concurrerende prijs gerealiseerd wordt. Hierbij staan kwaliteit, veiligheid, deskundigheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid voorop. Ons ISO 9001-certificaat biedt de waarborg van voortdurende kwaliteit(verbetering). Vanzelfsprekend wordt de veiligheid binnen ons bedrijf en op de bouwplaats niet uit het oog verloren. Ons bedrijf is daarom ook VCA**-gecertificeerd.

Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen BV
De Luther 1-3
5095 AC Hooge Mierde

www.vangisbergen.nl
info@vangisbergen.nl

Telefoon: +31(0) 13 5091259

Leden

Carlo van Iersel