Aannemingsbedrijf BanBouw B.V.

Aannemingsbedrijf BanBouw B.V.

Aannemingsbedrijf BanBouw B.V.
Collseweg 23
5674 TR Nuenen

banbouw.nl info@banbouw.nl

+31(0)40 283 19 05

BanBouw is een multidisciplinaire vastgoedonderneming. Anders gezegd: we doen méér dan bouwen. Bouwen is onze natuur – daarmee is het in de jaren twintig van de vorige eeuw voor ons allemaal begonnen. Maar het liefst creëren we. We richten ons niet puur op de bouwkundige facetten van de bouw. Liever richten we ons op de waarde van het eindproduct voor de gebruiker. Zo creëren we onder meer woongeluk en gebruiksgemak.
Wát we ook doen: de klant is áltijd ons uitgangspunt. We nemen hem of haar vanaf de prilste beginfase van het traject mee en blijven nauw contact houden. Met één doel: een bouwconstructie opleveren waar de pupillen van onze klant nét iets groter van worden.
Een bouwwerk creëren is één ding; het in topconditie houden is iets anders. Het uitvoeren van onderhoud – preventief of ter reparatie – is een vak dat we tot in de puntjes beheersen. BanBouw beschikt over een eigen onderhoudsafdeling, die dag en nacht bereikbaar is om te adviseren of handelend op te treden. Ook ná de oplevering van een pand. Want ook de relatie met onze opdrachtgevers onderhouden we graag goed.
BanBouw werd in 1926 opgericht als Bouwonderneming Aldenhoven Nuenen. Bijna een eeuw later heeft ons familiebedrijf zich ontwikkeld tot een onafhankelijke, middelgrote aannemer, die met name actief is in de regio Zuidoost-Brabant. Ons bedrijf telt ongeveer tachtig vaste medewerkers die zich richten op projectwoningbouw, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed. Daarnaast verzorgen we renovaties, planmatig- en reparatieonderhoud, verbouwingen en restyling van bedrijfspanden en particuliere woningen.

Aannemingsbedrijf BanBouw B.V.
Collseweg 23
5674 TR Nuenen

banbouw.nl
info@banbouw.nl

Telefoon: +31(0)40 283 19 05

Leden

Jack Aldenhoven