BanGroep

BanGroep

BanGroep
Collseweg 23
5674 TR Nuenen

www.bangroep.com MarkPeters@banbouw.nl

+31(0)40 283 19 05

Over ons.
De BanGroep is een informele, gedreven en transparante bedrijvengroep die bijdraagt aan een duurzame, prettige en hoogwaardige woon- en werkomgeving.
Wij maken wonen, werken, recreëren en zorgen zowel functioneel, financieel als maatschappelijk aantrekkelijk voor beheerders, bewoners en gebruikers.
Als innovatieve en betrouwbare multidisciplinaire vastgoedorganisatie voorzien we in doordachte huisvestingsoplossingen en zijn we flexibel in beheer en onderhoud, te allen tijde in afstemming met de eindgebruiker.

Onze missie en strategie.
De bewoner en eindgebruiker staan bij ons centraal. Door onze krachten te bundelen en stappen extra te zetten waar anderen stoppen, creëren we het ultieme woon- en leefgeluk. Onze ambitie is om bij te dragen aan een duurzame, prettige en hoogwaardige leefomgeving. Wij bouwen aan de toekomst, voor de huidige generatie en degene die volgen.

Organisatie.
Tot de BanGroep behoren een zevental gezonde en solide bedrijven met een breed palet aan specialismen. Bedrijven met een duidelijke eigen identiteit, maar toch uit hetzelfde dynamische en ambitieuze hout gesneden. Onze bedrijven zijn verschillend, maar vullen elkaar perfect aan. Hierdoor kunnen we succesvol werken aan multidisciplinaire projecten en kunnen we een groot deel van de vastgoedketen bedienen. Onze collega’s en opdrachtgevers profiteren van onze gezamenlijke kennis en gespecialiseerd vakmanschap. Dat is onze kracht van samenwerken.

BanGroep
Collseweg 23
5674 TR Nuenen

www.bangroep.com
MarkPeters@banbouw.nl

Telefoon: +31(0)40 283 19 05

Leden

Mark Peters