Architecten aan de Maas

Architecten aan de Maas

Architecten aan de Maas
Wim Duisenbergplantsoen 49
6221 SE Maastricht

www.architectenaandemaas.com info@architectenaandemaas.com

+31 (0)43 351 50 00

Architecten aan de Maas heeft twee vestigingen, één in Maastricht en één in Rotterdam. Het bedrijf wordt geleid door Han Westelaken, Sylvie Smeets, Roland van Bussel en Jan de Jong. Projecten worden volledig van begin tot eind uitgewerkt, naast architecten, coördinatoren, tekenaars, BIM managers en bouwkundigen zijn er ook bestekschrijvers, calculatoren en opzichters in dienst.
Er wordt gewerkt met projectteams, hierdoor wordt een directe betrokkenheid bereikt van een kleine groep medewerkers voor een specifiek project. Teams worden afhankelijk van het project en de vereiste kennis en vaardigheden samengesteld. Een projectarchitect geeft leiding aan het project van ontwerp tot aan de oplevering, deze worden bouwkundig uitgewerkt in Autocad of Revit, dit is afhankelijk van de wens van de opdrachtgever en de samenwerking met de overige projectpartners.
Er kan enkel gestuurd worden op kwaliteit als de kosten beheerst kunnen worden. Zodoende worden alle projectteams ondersteund door een bouwkostendeskundige en bestekschrijver. Wij gebruiken diverse middelen om de bouwkosten en de kwaliteit te beheersen zoals: ramingen per fase op basis van recente aanbestedingsresultaten, budgetplus-min elementen, voorenginering op onderdelen, BIM elementen, levenscyclusanalyse.

Architecten aan de Maas
Wim Duisenbergplantsoen 49
6221 SE Maastricht

www.architectenaandemaas.com
info@architectenaandemaas.com

Telefoon: +31 (0)43 351 50 00

Leden

Han Westelaken