Ballast Nedam Zuid

Ballast Nedam Zuid

Ballast Nedam Zuid
Limburglaan 24
5652 AA Eindhoven

www.zuid.ballast-nedam.nl h.kloeze@ballast-nedam.nl

+31 (0)40 266 12 66

Ballast Nedam Zuid is een regionale handelsnaam van Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling B.V. Wij hebben onze hoofdvestiging in Eindhoven en nevenvestigingen in Den Bosch, Nijmegen en Helmond. Vanuit deze vestigingen, werken wij aan projecten in de provincies Noord-Brabant en Gelderland.
Door onze regionale focus kennen wij onze klanten, de (lokale) markt en beschikken wij over de juiste relaties zodat wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen. Wij werken aan huisvestingsoplossingen die wij op maat aanbieden en realiseren.
Wij maken sinds 2015 onderdeel uit van Renaissance Construction, een kerngezonde wereldspeler die zich heeft toegelegd op ontwikkelen, investeren, bouwen en onderhouden van vastgoed.
Ballast Nedam Zuid ontwikkelt, bouwt, renoveert, transformeert, verduurzaamt en onderhoudt woningen en utiliteitsgebouwen. Wij doen dit niet alleen als aannemer van een nieuwbouw/transformatie project maar veelal ook in combinatie met onderhoud, verduurzaming en exploitatie.
Wij zijn uw (bouwteam) partner die vroeg in de ontwerpfase inzicht geeft in de maakbaarheid, duurzaamheid en de kosten. Onze mensen denken mee en adviseren, zij verrassen u met creatieve en innovatieve ideeën. Bijvoorbeeld ideeën voor extra duurzaamheid, een snelle bouwtijd, een bijzonder gebouwconcept, onderscheidende architectuur of het optimaliseren van de grondwaarde. In die oplossingen bundelen we conceptueel denken en technisch vernuft tot oplossingen met toegevoegde waarde.
Wij hebben een focus op de gehele levenscyclus van gebouwen waardoor wij in een vroeg stadium de juiste keuzes maken. Keuzes die rekening houden met de investering, de exploitatie, het gebruik en de uiteindelijke sloop. Wij weten dat we die meerwaarde alleen kunnen bieden in nauwe samenwerking met u en de eindgebruikers. Wij spreken uw taal en begrijpen de uitdagingen waar u voor staat. Die inlevende kwaliteiten vindt u terug op elk niveau in de organisatie.

Ballast Nedam Zuid
Limburglaan 24
5652 AA Eindhoven

www.zuid.ballast-nedam.nl
h.kloeze@ballast-nedam.nl

Telefoon: +31 (0)40 266 12 66

Leden

Harko Kloeze