BG.legal

BG.legal

BG.legal
Brainport Industries Campus BIC 1
5657 BX Eindhoven

www.bg.legal wevers@bg.legal

+ 31 (0)88 141 08 43

Binnen de sector Bouw en Vastgoed van BG.legal worden verschillende partijen bijgestaan. Variërend van bedrijven, particulieren tot overheden. Denk hierbij aan juridische ondersteuning van bouwprojecten, projectontwikkeling, aanbestedingen, geschillen over bouwcontracten en algemene voorwaarden, huur en verhuur, vastgoedbeheer, energie en de energietransitie, PPS-constructies, zakelijke rechten zoals erfpacht, [verjaring van] eigendom en omgevingsrecht en ruimtelijke ordening.
Dit overkoepelende en complexe rechtsgebied vereist actuele kennis en expertise. Niet alleen van wet- en regelgeving, maar zeker ook van de bouw- en vastgoedmarkt. Vanwege onze jarenlange ervaring in het bouw- en vastgoedrecht zijn de advocaten van BG.legal in staat u van heldere adviezen te voorzien en mee te denken in praktische oplossingen. Door in een vroeg stadium mee te denken in de juridische risico’s en kansen kunnen procedures op een later moment vaak worden voorkomen. Dit bespaart u tijd en kosten.
Wanneer u in een juridisch conflict terecht komt dan doen wij er alles aan om uw geschil buiten de rechtszaal op te lossen. In sommige gevallen lukt dit niet en is het nodig om te procederen. Vanwege onze ruime ervaring bij zowel de civiele rechter, bestuursrechter als de Raad van Arbitrage voor de Bouw bent u ook in die situatie bij BG.legal aan het juiste adres.
BG.legal staat onder meer gemeenten, projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren, makelaars, vastgoedbeheerders, aannemers en verenigingen van eigenaars bij.

BG.legal
Brainport Industries Campus BIC 1
5657 BX Eindhoven

www.bg.legal
wevers@bg.legal

Telefoon: + 31 (0)88 141 08 43

Leden

Rik Wevers