BMV

BMV

BMV
Heiberg 10
5504 PB Veldhoven

www.bmv.nl info@bmv.nl

+31(0)40 294 11 94

BMV is al jarenlang actief voor projecten van uiteenlopende aard en omvang. De historie van BMV gaat reeds terug naar de oprichting van Aannemingsmaatschappij Chr. van Kasteren BV begin jaren ‘70. Sinds de naamswijziging medio jaren negentig, is het bedrijf verder doorgegroeid tot een succesvolle, allround bouwonderneming, actief binnen het gehele vakgebied van bouw, ontwikkeling en onderhoud.
De verschillende disciplines binnen BMV worden gestuurd vanuit een strak opgezette organisatie van ongeveer 70 gemotiveerde medewerkers. Door middel van korte lijnen en duidelijke aanspreekpunten zijn doelmatigheid en flexibiliteit verzekerd. Het gehele bedrijfsproces staat al geruime tijd geborgd in een kwaliteitssysteem welke minimaal voldoet aan zowel de ISO normering als de VCA** certificering.
Werken met BMV is kiezen voor een gecertificeerde organisatie waarbinnen kwaliteit, effectiviteit, duurzaamheid en flexibiliteit middels een ‘niets is onmogelijk’ mentaliteit de uitgangspunten zijn. Wij organiseren, coördineren en realiseren, om zodoende elk gewenste huisvesting aan een meer dan tevreden opdrachtgever c.q. gebruiker over te kunnen dragen.
BMV is een gerenommeerde bouwonderneming, gevestigd in Veldhoven. Onze vakmensen werken gedreven en enthousiast aan vele aansprekende projecten in de woning- en utiliteitsbouw, renovatie, beheer en onderhoud voornamelijk in zuid Nederland. Betrokkenheid, flexibiliteit en vakmanschap zorgen voor langdurige relaties met opdrachtgevers.
Kwaliteit, veiligheid en milieu zijn belangrijke kernwaarden voor BMV. Deze staan centraal in alle fases van het bouwproject. Om dit altijd te kunnen garanderen besteedt BMV naast de aandacht aan opleidingen, begeleiding en verbetertrajecten ook veel aandacht aan het managementsystemen rond kwaliteit, veiligheid, milieu.

BMV
Heiberg 10
5504 PB Veldhoven

www.bmv.nl
info@bmv.nl

Telefoon: +31(0)40 294 11 94

Leden

Robbert van Helvoirt