Bouwbedrijf Baten B.V.

Bouwbedrijf Baten B.V.

Bouwbedrijf Baten B.V.
Industrieterrein Spaarpot 21
5667 KV Geldrop

batenbouw.nl info@batenbouw.nl

+31(0)40 285 60 39

Bouwbedrijf Baten B.V. is al ruim 90 jaar een gerenommeerd bedrijf dat veelvuldig geselecteerd wordt als bouwpartner voor het uitvoeren van al uw bouwprojecten, uiteenlopend van woningen, scholen huisvesting tot en met utiliteitsbouw. Heeft u bouwplannen? Laat u overtuigen door onze correcte wijze van samenwerking, het leveren van échte kwaliteit tegen een scherpe prijsstelling.
Wij bouwen nieuwe gebouwen en verbouwen c.q. renoveren bestaande gebouwen. Dat doen we meestal in opdracht van projectontwikkelaars, particulieren, bedrijven en (semi) overheidsinstellingen. Wij organiseren het bouwmanagement met bouwlogistiek en stellen het bouwplan samen met onze vaklieden, leveranciers en onderaannemers.
Over het algemeen levert de opdrachtgever zijn bouwplannen aan. Graag willen wij zo vroeg mogelijk bij het bouwplan betrokken worden. Wij ontwikkelen de bouwplannen mee uit en realiseren het werk waarbij alle wensen van de opdrachtgever gerealiseerd worden.
Ook voor uw klussen, verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden worden door Bouwbedrijf Baten zowel in de utiliteitsbouw als in de particuliere sector op een hoogstaand kwaliteitsniveau uitgevoerd.

Bouwbedrijf Baten B.V.
Industrieterrein Spaarpot 21
5667 KV Geldrop

batenbouw.nl
info@batenbouw.nl

Telefoon: +31(0)40 285 60 39

Leden

René Baten