Van Grunsven Groep

Van Grunsven Groep

Van Grunsven Groep
Hoogstraat 21
5469 EL Erp

www.grunsvengroep.nl b.ripper@grunsvengroep.nl

+31(0)88 478 6760

Gedreven, professioneel, flexibel en betrouwbaar!

Dat zijn de kenmerken van de Van Grunsven Groep. Een bouw- en ontwikkelingsonderneming met vestigingen in Erp, Nijmegen en Schijndel met al meer dan 55 jaar ervaring. Een veelzijdige organisatie die op alle vraagstukken van opdrachtgevers het antwoord wil geven: ‘dat kan.’

In de loop der jaren is er een rijke ervaring ontstaan in het realiseren van alle soorten bouwwerken van uiteenlopende omvang en complexiteit, met daarbij altijd als doelstelling: het realiseren van een kwaliteitsproject. Van Grunsven werkt van initiatief tot en met realisatie en is onderscheidend in projectontwikkeling, engineering en bouwteam werken.

Zowel regionaal als landelijk zijn onze vestigingen actief op het gebied van projectmatige woningbouw, utiliteitsbouw, commerciële huisvesting, distributiecentra en zorggebouwen.

Onze medewerkers zijn onze kracht en maken wie we zijn. Ze hebben een opgebouwde expertise die dagelijks raad en daad brengt. Betrokken, enthousiast, kritisch en loyaal. Wij zijn er trots op dat veel van ‘onze mensen’ ons jaren trouwe dienst bewijzen en we hierdoor de kennis in ‘eigen huis’ houden. Kennis die wij overdragen aan de jeugd, aangezien we ook een erkend leerbedrijf zijn.

Bij alle projecten hechten wij grote waarde aan een duurzame samenwerking met opdrachtgevers waarbij ‘ontzorgen’, betrouwbaarheid en dienstbaarheid, in alle stadia, zeer hoog in het vaandel staan. Door goede communicatie en openheid naar de opdrachtgever zijn wij in staat om, op basis van vertrouwen en wederzijds respect, een langdurige relatie in stand te houden.

Een veelzijdigheid aan kennis en vakmanschap, niet alleen op kantoor en bij de bouwplaatsen. Een eigen timmerfabriek, bouwservicedienst en een 24-uurs onderhoudsdienst worden ook bemand door onze mensen. Disciplines waardoor de Van Grunsven Groep ieder project flexibel en tijdig kan realiseren, inclusief de benodigde nazorg.

Van Grunsven Groep
Hoogstraat 21
5469 EL Erp

www.grunsvengroep.nl
b.ripper@grunsvengroep.nl

Telefoon: +31(0)88 478 6760

Leden

Barrel Ripper