Van Grunsven Groep

Van Grunsven Groep

Van Grunsven Groep
Hoogstraat 21
5469 EL Erp

www.grunsvengroep.nl b.ripper@grunsvengroep.nl

+31(0)88 478 6760

Gedreven, professioneel, flexibel en betrouwbaar: kenmerken van de Van Grunsven Groep. Een bouw- en ontwikkelingsonderneming met vestigingen in Erp en Nijmegen, met al meer dan 50 jaar ervaring. Een veelzijdige bouwer die op alle vraagstukken van opdrachtgevers het antwoord wil geven: ‘dat kan.’
In de loop der jaren is er een rijke ervaring ontstaan in het realiseren van alle soorten bouwwerken van uiteenlopende omvang en complexiteit, met daarbij altijd als doelstelling: het realiseren van een kwaliteitsproject. Want Van Grunsven onderscheidt zich graag door doorlopend aandacht te vragen voor kwaliteit en kwaliteitsverbetering.
Zowel regionaal als landelijk zijn onze beide vestigingen actief op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, herontwikkeling en het in eigen beheer ontwikkelen van locaties. Dit kan woningen betreffen, maar ook kantoren, supermarkten of retail- en zorgvraagstukken.
Onze medewerkers zijn onze kracht en maken wie we zijn. Ze hebben een (historisch) opgebouwde expertise die dagelijks raad en daad brengt. Betrokken, enthousiast, kritisch en loyaal. Wij zijn er trots op dat veel van ‘onze mensen’ ons jaren trouwe dienst bewijzen en we hierdoor de kennis in ‘eigen huis’ houden. Kennis die wij overdragen aan de jeugd, aangezien we ook een erkend leerbedrijf zijn. Zowel MBO als HBO studenten zijn bij ons van harte welkom, zowel op onze bouw- / werkplaats en het kantoor.
Bij alle projecten hechten wij grote waarde aan een duurzame samenwerking met opdrachtgevers (via aanbesteding of via samenwerking in een bouwteam) waarbij ‘ontzorgen’, betrouwbaarheid en dienstbaarheid, in alle stadia, zeer hoog in het vaandel staan. Door goede communicatie en openheid naar de opdrachtgever zijn wij in staat om, op basis van vertrouwen en wederzijds respect, een langdurige relatie in stand te houden.
Een veelzijdigheid aan kennis en vakmanschap, niet alleen op kantoor en bij de bouwplaatsen. Een eigen timmerfabriek, bouwservicedienst en een 24-uurs onderhoudsdienst worden ook bemand door onze mensen. Disciplines waardoor de Van Grunsven Groep ieder project flexibel en tijdig kan realiseren, inclusief de benodigde nazorg.
Wij realiseren elk project volgens de contractstukken, waarbij we de vereiste kwaliteitsniveaus bereiken door standaard te voldoen aan de gestelde eisen en richtlijnen.
De certificeringen waar wij over beschikken zijn objectief en onafhankelijk getoetst en tonen aan dat de diensten die wij opdrachtgevers bieden, zekerheid geven op de vlakken Kwaliteit, Veiligheid, Duurzaamheid en Integriteit geven. We beschikken over de NEN-EN-ISO 9001 en 14001 certificering, VCA **, FSC® License Code FSC-C095308, SBB Leerbedrijf en SH&M Leerbedrijf certificaat.
U kunt bij ons rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding, terwijl onze eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid onverminderd hoog zijn en blijven.
De wereld van de bouw is volop in beweging. Duurzaamheid, vergrijzing en financierbaarheid staan hoog op de agenda. Kopers zijn kritisch, hebben specifieke woonwensen. Tegelijkertijd is er een grote behoefte aan betaalbare koopwoningen. De Van Grunsven Groep springt hierop in met zijn unieke woonconcept: ToonbeeldWonen. ToonbeeldWonen is het flexibele woningconcept van Van Grunsven dat zich kenmerkt door een korte ontwikkelingstijd en hoge flexibiliteit, gekoppeld aan betaalbaar wonen. Op diverse locaties zijn inmiddels al succesvolle ToonbeeldWonen-projecten ontwikkeld en gerealiseerd. Appartementen, rijwoningen, twee-onder-een-kap, eenpersoonswoningen, nul-op-de-meter en vrijstaande woningen: ze sluiten stuk voor stuk aan op de behoeftes van de opdrachtgever, de markt en de koper. Woningen die passen in de omgeving en toegevoegde waarde leveren aan stad, wijk of dorp.

Van Grunsven Groep
Hoogstraat 21
5469 EL Erp

www.grunsvengroep.nl
b.ripper@grunsvengroep.nl

Telefoon: +31(0)88 478 6760

Leden

Barrel Ripper