Bouwbedrijf van Stiphout

Bouwbedrijf van Stiphout

Bouwbedrijf van Stiphout
Jan Tinbergenstraat 2
5491 DC Sint-Oedenrode

www.van-stiphout.nl info@van-stiphout.nl

+31(0)413 473488

Bouwbedrijf van Stiphout is sinds de oprichting in 1969 gevestigd in Sint-Oedenrode. We zijn een betrokken familiebedrijf met twee voeten in de Brabantse grond. Onze kracht als bouwbedrijf zit in projectmatige woningbouw en utiliteitsbouw. Onze projecten vind je in heel Nederland met een focus op het midden en zuiden. We werken daarbij nauw samen met onder meer gemeenten, woningcorporaties, ontwikkelaars, het bedrijfsleven, stedenbouwkundigen, architecten en de buurt. Samen gaan we voor het beste, duurzame eindresultaat voor de omgeving én voor onze toekomstige gebruikers en bewoners. Want sámen kom je verder.

In de ruim 50 jaar van ons bestaan hebben we ons bewezen als solide bouwbedrijf met oog voor je belangen; we adviseren en begeleiden je in iedere fase van het project. Onze collega’s weten wat er komt kijken om een gebouw te realiseren: het vereist een strakke planning, goede organisatie en coördinatie. Mensen op de juiste plaats, goede communicatie met alle betrokken partijen. En tegelijkertijd grip houden op de kosten. Oog voor ieder detail hebben en het gewenste resultaat samen bereiken. De blik vooruit. Dat is Van Stiphout.

We hebben duizenden projecten en woningen opgeleverd en bieden nog veel meer mensen jarenlang woon-, werk- en leerplezier. Hun enthousiaste reacties en de prachtige scores in ons continue klanttevredenheidonderzoek getuigen hiervan. Bekijk onze projecten op www.van-stiphout.nl/projecten en maak kennis met onze bewuste blik op bouwen.

Bouwbedrijf van Stiphout
Jan Tinbergenstraat 2
5491 DC Sint-Oedenrode

www.van-stiphout.nl
info@van-stiphout.nl

Telefoon: +31(0)413 473488

Leden

Kees Poland