Bouwbedrijf Versteegden

Bouwbedrijf Versteegden

Bouwbedrijf Versteegden
Bussele 26
5469 DT Erp

www.versteegden.nl/ kelly@versteegdenvastgoed.nl

+31(0)413 212113

Sinds 1991 bouwt en ontwikkelt ons familiebedrijf. We werken persoonlijk, met voor ieder project een vast aanspreekpunt.
Versteegden Bouw en Vastgoed is actief in de regio en opereert als onafhankelijke bouwer en ontwikkelaar. Wij bouwen aan utiliteitsgebouwen, verbouw, seriematige woningbouw en particuliere woningbouw.
Wij ontwikkelen voor eigen rekening en risico, in opdracht van vastgoedeigenaren of in samenwerking met verschillende partijen. Van nieuwbouw tot herontwikkeling vinden wij onze uitdaging. Zowel binnenstedelijk als in uitbreidingsgebieden. Door goed te luisteren, organisatietalent en vooruit te denken realiseren wij ontwerpen en bouwwerken die optimaal aansluiten bij de wensen van de doelgroep.
Graag komen wij in contact met u als u een bouwopgave heeft of in bezit bent van grond of onroerend goed wat u wilt verkopen of waarop u een plan wilt laten ontwikkelen. Uiteraard worden uw vragen of aanbieding volledig discreet behandeld. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0413-212113 of info@versteegdenvastgoed.nl.

Bouwbedrijf Versteegden
Bussele 26
5469 DT Erp

www.versteegden.nl/
kelly@versteegdenvastgoed.nl

Telefoon: +31(0)413 212113

Leden

Kelly Versteegden