Complan B.V.

Complan B.V.

Complan B.V.
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

www.com-plan.nl info@com-plan.nl

+31(0)40 2433693

Als specialist op het gebied van advies en planinitiatie, projectmanagement, directievoering en beheer en onderhoud, werken we aan een optimale beantwoording van uw huisvestingsvraagstuk. We weten als geen ander dat huisvesting ondersteunend dient te zijn aan het gebruik en de functie van gebouwen. Onderscheidend als we zijn in partnership, vernieuwend denkvermogen en deskundigheid, stellen we als geen ander de mens, de gebruiker centraal in het totale proces. Complan onderneemt, werkt verbindend en is persoonlijk.

Transparantie hebben we hoog in het vaandel staan en daarom communiceren we helder, werken we inzichtelijk en ondernemen we maatschappelijk verantwoord. We denken mee, adviseren en zijn als geen ander in staat om complexe processen inzichtelijk en beheersbaar te maken. Uw uitdaging is onze uitdaging en ons partnership met u als opdrachtgever staat hierbij voorop. We zijn eigenzinnig, creatief en vernieuwend, met altijd de focus op het maken van weloverwogen keuzes voor nu én voor de toekomst.

We werken met verschillende opdrachtgevers in heel Nederland en richten ons daarbij vooral op de sectoren: onderwijs, gemeentelijke voorzieningen, multifunctionele accommodaties, kantoren en bedrijfshuisvesting, cultuur & sport en zorg & wonen.
Duurzame oplossingen zijn een vast onderdeel van ons denken en handelen. Dit is verankerd in een integraal, door onszelf ontwikkeld procesmodel, genaamd Greeen, wat staat voor effectief en efficiënt exploiteren. We verbinden in deze procesaanpak duurzame keuzes met een gezonde leef- en werkomgeving en brengen de economische gevolgen hiervan voor u in kaart. Greeen is daarmee hét realistische antwoord op uw duurzaamheidsvragen in relatie tot huisvesting.

Complan B.V.
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

www.com-plan.nl
info@com-plan.nl

Telefoon: +31(0)40 2433693

Leden

Peter Paridaans