HOMIJ Technische installaties BV

HOMIJ Technische installaties BV

HOMIJ Technische installaties BV
Dillenburgstraat 25-01
5652 AM Eindhoven

www.homij.nl ron.huisman@homij.nl

+31 (0) 88 1861800

We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid. HOMIJ werkt aan (en in) fantastische gebouwen; van groot tot klein, van onderwijs tot ziekenhuis en van ontwerp tot beheer. En uiteraard alles er tussenin. Die diversiteit is kenmerkend voor HOMIJ.
De activiteiten van HOMIJ zijn onderverdeeld in Projecten (nieuwbouw en renovatie) en Beheer & Onderhoud. Elke vestiging biedt het complete pakket van diensten en services. Dat betekent voor u: één loket voor zowel ontwerp, bouw als beheer. Vestiging Grote Projecten is gespecialiseerd in de aanpak van complexe multidisciplinaire projecten. HOMIJ Networks richt zich op data, IP en telecom.
Met een sterke decentrale structuur sluit HOMIJ aan bij de moderne markt. Tegenwoordig zien wij steeds meer integrale activiteiten zoals de DBFMO-contractvorm en Design & Construct. Steeds vroeger in het proces wordt gekeken naar exploitatie en meerjarig beheer en onderhoud. Voor al uw vragen op het gebied van technische dienstverlening, inclusief beheer & onderhoud, zijn wij u graag van dienst.
HOMIJ Technische Installaties mag zich rekenen tot de oudste organisaties in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1882 en is sinds de oprichting meegegroeid met de snelle technische ontwikkelingen. Het succes van de organisatie is te danken aan tijdig meebewegen met de marktvraag, kennis en expertise van ruim 550 medewerkers en het vermogen om de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en regeltechniek naadloos te integreren.

HOMIJ Technische installaties BV
Dillenburgstraat 25-01
5652 AM Eindhoven

www.homij.nl
ron.huisman@homij.nl

Telefoon: +31 (0) 88 1861800

Leden

Ron Huisman