Houta

Houta

Houta
Emopad 9
5663 PA Geldrop

www.houta.nl info@houta.nl

+31(0)40 2862110

Houta bouwt, ontwikkelt, onderhoudt en verhuurt gebouwen. Gebouwen om in te wonen, te werken, te leren of te ontspannen.
Houta is actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt. We begrijpen dat iedere opdrachtgever een eigen wensen- en eisenpakket heeft en wij vinden dat elk project en elke relatie uniek is. Daarom denken wij in alle facetten met u mee, betrekken wij u bij elk aspect en maken wij waar.
Voor elk project werken de vakmensen van Houta nauw samen met even professionele partners zoals architecten, overheden, adviseurs, onderaannemers en leveranciers. Samen realiseren we uw project, waarbij Houta planning en budgetten scherp in de gaten houdt. Wij dragen de volledige zorg en houden u continu op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zo staat u nooit voor vervelende verrassingen. Hoogstpersoonlijk zorgen we ervoor dat uw droomwereld op efficiënte, snelle en gedegen wijze uw ideale leef- en werkwereld wordt.
Houta kent een lange, stabiele geschiedenis. Al meer dan zestig jaar bouwt en ontwikkelt Houta met veel vakmanschap, ervaring en up-to-date kennis aan woningbouw, utiliteitsbouw, verbouwingen, renovaties en onderhoud. Door al die jaren is onze ambachtelijke kundigheid en bedrevenheid bewaard gebleven en zelfs gegroeid. Alle reden om samen met ons uw bouwplannen te ontvouwen en tot realiteit om te bouwen.
Anno 2018 ligt het dagelijks bestuur van Houta in handen van Patrick Houtakkers. Onder zijn leiding hebben medewerkers de beschikking over een modern kantoor en wagenpark, een werkplaats met veelzijdig machinepark en een werf. Houta koestert de waarden van een familiebedrijf: een hechte band met medewerkers en relaties en vakmanschap van hoge kwaliteit staan iedere dag centraal in onze aanpak.

Houta
Emopad 9
5663 PA Geldrop

www.houta.nl
info@houta.nl

Telefoon: +31(0)40 2862110

Leden

Dirk Bakkers