Laride

Laride

Laride
Bastion 58
5509 MJ Veldhoven

www.laride.nl info@laride.nl

+31(0)402348000

Laride is expert op het gebied van huisvesting en vastgoed. Door een integrale aanpak maken onze experts complexe huisvestingsvraagstukken inzichtelijk en haalbaar. Dat doen we door als verantwoordelijk partner naast onze opdrachtgever te staan. Wij zijn uw steun en toeverlaat en bieden continuïteit en flexibiliteit. Via ons uitgebreide netwerk leggen wij verbindingen tussen mensen, partijen en markten. Zo creëren wij passende huisvesting op maat. Persoonlijk, pragmatisch en ter zake kundig.

Wij ondersteunen u in elke fase van het proces. Van de eerste prille ideeën tot aan de realisatie en het beheer en onderhoud. U kunt rekenen op ons breed palet aan disciplines en deskundigheid en onze onafhankelijke positie in de markt. Wij adviseren, maar u heeft te allen tijde volledige vrijheid in keuze van ontwerp- en bouwpartners, samenwerking- en aanbestedingsmethoden. Kortom: wij hebben Hart voor (úw) huisvesting

Heeft u behoefte aan creatieve denkkracht of resultaatgerichte daadkracht om uw plannen verder te brengen? Neem dan contact met ons op. Van het eerste ruwe idee, tot aan de ingebruikname van het gebouw of het assetmanagement, wij helpen u graag verder.

Laride
Bastion 58
5509 MJ Veldhoven

www.laride.nl
info@laride.nl

Telefoon: +31(0)402348000

Leden

Anton Wijnhoven