Makelaarsplein Eindhoven BV

Makelaarsplein Eindhoven BV

Makelaarsplein Eindhoven BV
Anderlechtstraat 15
5628 WB Eindhoven

www.makelaarsplein.com marko@makelaarsplein.com

+31(0)6 55842931

Makelaarsplein bestaat uit 5 vastgoedprofessionals: Ingrid op den Buijs, Joost Jiskoot, Marko de Zwaan, Alwin Greefkes en Robert Middel. Een kantoor dat is voortgekomen uit het samenvoegen van de voormalige makelaarskantoren van Clercx-Liebau, Smaal en Van Daal. Een professioneel, ervaren makelaarskantoor met ruim 26 jaar ervaring in deze regio en wat zich (voornamelijk) richt op de doorstromer (40-plusser).
In 2016 startten wij het Makelaar Plus concept. Kort gezegd komt dit erop neer dat we de lat voor onszelf wat hoger hebben gelegd. Dat vertaalt zich in een hoge mate van hospitality, persoonlijke en professionele begeleiding en ondersteuning met een snelle, adequate service en een pro actieve houding.
Wij zijn ervan overtuigd dat je meer succes behaalt met mensen die bij je passen: zelfontplooiing, levensgeluk, werk, gezinssituatie, vrije tijdsbesteding en leeftijd. Om woondromen te realiseren verplaatsen wij ons graag in uw persoonlijke situatie. Aangezien wij zelf in de volwassenheidsfase van ons leven zitten, kunnen we en doen we dat oprecht. Daarbij zijn en blijven we graag onszelf.

Makelaarsplein helpt mensen bij het realiseren van hun woondromen.
Puur
What you see is what you get. Ervaren vastgoedprofessionals, no-nonsense, eerlijk advies, een klantgerichte aanpak én een gezonde dosis humor. Elke dag weer. Makelen is een vak, wij gaan er ook zo mee om.
Persoonlijk
Modern als we zijn gaan we mee in de tijd van internet en sociale media, dat kan niet anders. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht. Dat past nu eenmaal het beste bij ons.
Professioneel
Wij willen het beste zijn, Champions Leaque spelen. Elke dag weer, we hebben de lat hoog gelegd. In al onze geledingen en in heel onze werkwijze. Dat vergt veel maar levert ook veel op, voor ons maar ook voor de klant.

Makelaarsplein Eindhoven BV
Anderlechtstraat 15
5628 WB Eindhoven

www.makelaarsplein.com
marko@makelaarsplein.com

Telefoon: +31(0)6 55842931

Leden

Marko de Zwaan