Makelaarsplein BV

Makelaarsplein BV

Makelaarsplein BV
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen

www.makelaarsplein.com marko@makelaarsplein.com

+31(0)6 55842931

MAKELAARSPLEIN | puur-persoonlijk-professioneel

Brigitte Dijstelbloem, Joost Jiskoot, Marko de Zwaan, Robert Middel en Francois Middel vormen samen Makelaarsplein. Een samenwerking die is voortgekomen uit het samen voegen van de voormalige makelaarskantoren van Clercx-Liebau, Smaal en Van Daal. Een professioneel, ervaren makelaarskantoor met ruim 25 jaar ervaring in deze regio en wat zich (voornamelijk) richt op de doorstromer (35-plusser).
In 2016 startten wij het Makelaar Plus concept. Kort gezegd komt dit erop neer dat we de lat voor onszelf wat hoger hebben gelegd. Dat vertaalt zich in een hoge mate van hospitality, persoonlijke en professionele begeleiding en snelle, adequate service met een pro actieve houding. Wij zijn ervan overtuigd dat je meer succes behaalt met mensen die bij je passen: zelfontplooiing, levensgeluk, werk, gezinssituatie, vrije tijdsbesteding en leeftijd. Om woondromen te realiseren verplaatsen wij ons graag in uw persoonlijke situatie. Aangezien wij zelf in de volwassenheidsfase van ons leven zitten, kunnen we en doen we dat oprecht. Daarbij zijn en blijven we graag onszelf.

Makelaarsplein helpt mensen bij het waarmaken van hun woondromen.

Puur
What you see is what you get. Ervaren vastgoedprofessionals, no-nonsense, eerlijk advies, een klantgerichte aanpak én een gezonde dosis humor. Elke dag weer. Makelen is een vak, wij gaan er ook zo mee om.

Professioneel
Wij willen het beste zijn, Champions Leaque spelen. Elke dag weer, we hebben de lat hoog gelegd. Ik al onze geledingen en in heel onze werkwijze. Dat vergt veel maar levert ook veel op, voor ons maar ook voor de klant.

Persoonlijk
We gaan modern mee in de tijd van internet en sociale media, dat kan niet anders. Toch hechten wij daarnaast veel waarde aan persoonlijke aandacht, dat past nu eenmaal het beste bij ons.

Makelaarsplein – full service NVM makelaardij

Consumenten
Makelaarsplein is een full service makelaarskantoor, wij faciliteren de klant van A tot Z. Dat doen we de aankoop en verkoop van woningen. Het gaat ons daarbij om de compleet ontzorgen van onze klant. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het (gevalideerd) taxeren van woningen en hebben wij een samenwerking met ervaren hypotheekkantoren. Hier kunt u naast een onafhankelijk hypotheekadvies ook terecht voor al uw verzekeringen.

Professionals
Al jarenlang bedienen wij professionele opdrachtgevers (beleggers, projectontwikkelaars en aannemers). Dat betreft voornamelijk de navolgende werkzaamheden:
– Advies bij en verkoop (en directievoering) van nieuwbouw;
– Advies bij en verkoop van (voormalige) huurwoningen (uitponding);
– Advies bij verkoop gereed maken van een nieuwbouwproject (volledige aanvraag tot planacceptatie Woningborg, technische omschrijving, koperskeuzelijst en overige verkoopdocumentatie) en
– Kopersbegeleiding.

We richten ons ook bij deze dienstverlening steeds meer op doorstromer (35plusser, ook in de nieuwbouw). Een ander type klant ons inziens waar wij ons verder in specialiseren.

Makelaarsplein BV
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen

www.makelaarsplein.com
marko@makelaarsplein.com

Telefoon: +31(0)6 55842931

Leden

Marko de Zwaan