Stam en de Koning Vastgoed en Bouw

Stam en de Koning Vastgoed en Bouw

Stam en de Koning Vastgoed en Bouw
Dillenburgstraat 25 a
5652 AM Eindhoven

www.stamendekoning.nl evdspijker@stamendekoning.nl

+31(0)40 250 43 00

Stam + De Koning is een bouwbedrijf dat voornamelijk opereert in de regio Eindhoven. Met ruim honderd mensen ontwikkelen en realiseren wij sinds 1987 uiteenlopende projecten op het gebied van wonen, werken en zorg. Dat doen we voor gemeenten, corporaties, zorginstellingen en andere opdrachtgevers, vaak in samenwerking met partners. Onze projecten zijn uitdagend, veelomvattend en complex. Trajecten waarbij het aankomt op innovatief vermogen en organisatietalent.
Stam + De Koning is een werkmaatschappij van VolkerWessels. Dit Nederlandse concern verenigt 120 werkmaatschappijen met in totaal circa 15.000 medewerkers wereldwijd onder het thema Samen bouwen aan wonen, werken en mobiliteit. Daarmee maken we deel uit van een sterk netwerk. Een netwerk dat uitgebreide expertise in alle bouwdisciplines bundelt en samenwerking bij multidisciplinaire en integrale projecten mogelijk maakt. Én dat de zekerheid biedt van een solide financiële positie.
Als werkmaatschappij van Volker Wessels heeft ons bedrijf toegang tot een enorme hoeveelheid kennis, ervaring en best practices. Concrete voorbeelden van sterke, succesvolle producten waarin duurzaamheid en innovatie samengaan, zijn de VolkerWessels Pluswoningen, Plusappartementen en Plusrenovatie. Ook de financieel sterke positie van VolkerWessels betekent zeker in deze tijd een krachtige toegevoegde waarde.
In de markt staat Stam + De Koning Bouw bv te boek als een betrouwbaar bedrijf dat zeer hoogwaardige kwaliteit levert. We hebben de processen goed in de hand, zijn sterk in budgetbewaking en komen beloftes na. Onze platte organisatiestructuur maakt dat we snel en effectief te werk kunnen gaan. Voor ieder project stellen we zorgvuldig een weloverwogen team samen, met de juiste disciplines en de juiste medewerkers.

Stam en de Koning Vastgoed en Bouw
Dillenburgstraat 25 a
5652 AM Eindhoven

www.stamendekoning.nl
evdspijker@stamendekoning.nl

Telefoon: +31(0)40 250 43 00

Leden

Rob Thijssen