Stam + De Koning Bouw BV

Stam + De Koning Bouw BV

Stam + De Koning Bouw BV

Stam + De Koning is een bouwbedrijf dat voornamelijk opereert in de regio Eindhoven. Wij ontwikkelen en realiseren sinds 1987 uiteenlopende projecten op het gebied van wonen, werken en zorg. We doen dit voor gemeenten, corporaties en andere opdrachtgevers, al dan niet in samenwerking met partners. Kleinschalig, maar ook veelomvattend en complex. Trajecten waarbij het aankomt op innovatief vermogen en organisatietalent.
Stam + De Koning is een werkmaatschappij van VolkerWessels. Dit Nederlandse concern verenigt 130 werkmaatschappijen met in totaal zo’n 17.000 medewerkers wereldwijd. Daarmee maken we deel uit van een sterk netwerk. Een netwerk dat uitgebreide expertise in alle bouwdisciplines bundelt en samenwerking bij multidisciplinaire en integrale projecten mogelijk maakt. Én dat de zekerheid biedt van een solide financiële positie. Als werkmaatschappij van VolkerWessels heeft ons bedrijf toegang tot een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Concrete voorbeelden van sterke, succesvolle producten waarin duurzaamheid en innovatie samengaan, zijn de VolkerWessels Pluswoningen, Plusappartementen en Plusrenovatie.

In de markt staat Stam + De Koning te boek als een betrouwbaar bedrijf dat zeer hoogwaardige kwaliteit levert. We hebben de processen goed in de hand, zijn sterk in budgetbewaking en komen beloftes na. Onze platte organisatiestructuur maakt dat we snel en effectief te werk kunnen gaan. Voor ieder project stellen we zorgvuldig een weloverwogen team samen, met de juiste disciplines en de juiste medewerkers.

Leden

Rob Thijssen
Maikel Staps