TRC Advocaten

TRC Advocaten

TRC Advocaten
Bolwerk 18
5509 MH Veldhoven

www.trc-advocaten.nl/ info@trc-advocaten.nl

+31(0)40 2944500

Al meer dan 70 jaar staat TRC Advocaten ondernemers, overheden en particulieren bij in juridische aangelegenheden. Wij staan voor een nuchtere aanpak en geven volledige aandacht aan u en uw juridische vraagstukken. Dat doen wij niet vóór u maar mét u. Zorgen dat we problemen voor de ondernemer, privé en zakelijk, voorkomen en oplossen. Vooruitdenken om ondernemers, én de mens erachter, zorgeloos te laten groeien. Onze specialisten zijn werkzaam op verschillende vakgebieden zoals bouw- en vastgoedrecht, arbeids- en ondernemingsrecht, insolventierecht en familie- en erfrecht.

Expertise waarop u kunt bouwen

Bent u werkzaam binnen de sector bouw- en vastgoed, dan weet u als geen ander dat de regelgeving snel verandert en complexer wordt. Wilt u binnen dit ingewikkelde speelveld zorgeloos ondernemen? Dan is het van cruciaal belang dat u kunt bouwen op een specialist die tot in detail op de hoogte is van de laatste veranderingen en ontwikkelingen.
Aannemers, architecten, projectontwikkelaars, makelaars en beleggers weten de weg naar ons te vinden. Niet alleen voor advies en begeleiding bij alle juridische aspecten rondom het bouwproces. Ook procedures voor civiele rechters en bouwarbitrages voeren wij uit. Met hart voor uw zaak, met oog voor detail en met ervaring waarop kunt u bouwen.

TRC Advocaten
Bolwerk 18
5509 MH Veldhoven

www.trc-advocaten.nl/
info@trc-advocaten.nl

Telefoon: +31(0)40 2944500

Leden

Geert Bosman