Treetops Projectmanagers BV

Treetops Projectmanagers BV

Treetops Projectmanagers BV
Leenderweg 190
5555 CJ Valkenswaard

www.treetops.nl info@treetops.nl

+31(0)40 2494311

Wij creëren thuisvesting.

Je moet je thuis voelen. Waar je ook woont, werkt of leert. Als jij je niet prettig voelt in een omgeving waar je regelmatig verblijft, wil je daar weg of niet graag naar toe. Treetops is kind aan huis in de wereld van huisvesting en specialist in het creëren van plekken waar iedereen zich thuis voelt.
Dat doen we door scherp te focussen op de primaire gebruikers van het object. Zo willen basisschoolkinderen graag een veilige en inspirerende school om te leren en op te groeien en is een zorgcentrum prettig als er voldoende aandacht is voor ruimte en rust.
Organisaties die met bouw- of verbouwplannen rondlopen en het thuisgevoel voor hun gebruikers belangrijk vinden, doen een beroep op de (mensen)kennis, kunde en het inlevingsvermogen van Treetops.
Daarnaast is Treetops een perfecte en toegankelijke partner voor bedrijven en instellingen die het managen en onderhouden van hun panden graag uitbesteden aan een specialist met verstand van huisvestingszaken.
Goed samenwerken is een must want misverstanden zijn niet bevorderlijk voor het resultaat en het goede gevoel. Het is belangrijk om duidelijk te zijn, te weten wat je aan elkaar hebt. En hoewel we graag voor verrassingen zorgen, beperken we die bij voorkeur tot onze creatieve en innovatieve ideeën.

Treetops Projectmanagers BV
Leenderweg 190
5555 CJ Valkenswaard

www.treetops.nl
info@treetops.nl

Telefoon: +31(0)40 2494311

Leden

Fred Rommens