Valstar Simonis

Valstar Simonis

Valstar Simonis
Science Park Eindhoven 5080
5692 EA Son en Breugel

www.valstar-simonis.nl/ b.p.vanmierlo@valstar-simonis.nl

040-2902683

De noodzaak om onze samenleving duurzaam te maken wordt steeds groter. Daarom werken we bij Valstar Simonis aan comfortabele, flexibele gebouwen die onze leefomgeving niet belasten. Of die daar zelfs positief aan bijdragen. Inventief ontworpen gebouwinstallaties helpen daarbij. Een gebouw waarin je met plezier woont, werkt of recreëert, behoudt immers zijn waarde. Comfort draagt bij aan de gezondheid en productiviteit van mensen. En als een gebouw eenvoudig kan worden aangepast aan veranderde functies, dan wordt het duurzaam en circulair.
Circulair ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden is helaas nog niet vanzelfsprekend. Door de gehele bouwketen heen is het van essentieel belang aanpassingen te maken in onze manier van ontwerpen en dat vraagt ook om andere manieren van samenwerken. Valstar Simonis denkt graag mee over het gebruik van grondstoffen en het hergebruik van bouwmaterialen. Dit is een van de bijdragen die we leveren aan de ambitieuze, duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.
Valstar Simonis is sinds 1948 een onafhankelijk Nederlands advies- en ingenieursbureau op het gebied van duurzaamheid, comfort en veiligheid in gebouwen. Onze adviseurs en ingenieurs leveren vanuit vijf vestigingen in Nederland bij ieder project maatwerk. Wij adviseren en ontwerpen de benodigde technische installaties vanuit de disciplines Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Meet- en Regeltechniek. Aangevuld met expertise op het gebied van brandveiligheid, transport, beheer en onderhoud, ICT en energie en duurzame ontwikkeling.

Valstar Simonis
Science Park Eindhoven 5080
5692 EA Son en Breugel

www.valstar-simonis.nl/
b.p.vanmierlo@valstar-simonis.nl

Telefoon: 040-2902683

Leden

Peter van Mierlo