van Leeuwen P&O

van Leeuwen P&O

Van Leeuwen P&O Middelbeers
Slotenmaker 11
5091 GP Middelbeers

www.bouwwerk.nl info@bouwwerk.nl

+31(0)13 514 1220

Van Leeuwen P&O heeft zich vanaf 1995 gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven en organisaties in de (bouw)technische sectoren.
Advies betekent soms een simpel gesprek over inhoudelijke zaken; over uw organisatie en de plaats daarvan in de markt, uw personeel, uw toekomst. Soms is een advies ook het resultaat van een onderzoek waaraan acties gekoppeld worden zoals het gaan bedienen van een nieuwe markt, nieuw personeel aannemen en/of concrete ondersteuning bij het afscheid nemen van bepaalde mensen (outplacement).
Ook testen wij medewerkers op hun capaciteiten om te bezien of ze geschikt zijn voor een hogere/doorgroei functie.
Van Leeuwen P&O probeert in samenspraak met u antwoorden te vinden op uw organisatorische vragen.
Als het gaat om uw organisatie, of om de mensen die daarin moeten werken, is Van Leeuwen P&O al jaren een betrouwbare gesprekspartner voor ondernemers en organisaties in Brabant, Gelderland en Noord en Midden Limburg.
Als klein bureau (met slechts twee eigen medewerkers) zijn wij samenwerkingsverbanden aangegaan met andere zelfstandige adviesbureaus die zich op hun beurt weer op deel-gebieden hebben gespecialiseerd. Denk bijvoorbeeld aan specialistische juridische ondersteuning bij het afscheid nemen van een medewerker.

Van Leeuwen P&O Middelbeers
Slotenmaker 11
5091 GP Middelbeers

www.bouwwerk.nl
info@bouwwerk.nl

Telefoon: +31(0)13 514 1220

Leden

Michel van Leeuwen