Woonbedrijf

Woonbedrijf

Woonbedrijf
Wal 2
5611 GG Eindhoven

www.woonbedrijf.com info@woonbedrijf.com

+31(0)40 243 43 43

​​​Woonbedrijf is een woningcorporatie die klantgestuurd werkt. Vanuit die taak verzorgen wij een grote voorraad goede en betaalbare huurwoningen in Eindhoven en omgeving. In een buurt waar het prettig wonen is en zonder iemand uit te sluiten.
Onze huurders zijn belangrijk voor ons. Net zoals onze medewerkers. Woonbedrijf besteedt veel aandacht aan kwaliteit, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit onderstrepen we met verschillende keurmerken.
Belangrijke keurmerken van Woonbedrijf zijn VCA(veiligheid, gezondheid en milieu), KWH (kwaliteit van onze dienstverlening) en erkend leerbedrijf ( kansen voor jongeren om werkervaring op te doen).
Als grootste woningcorporatie van de regio heeft Woonbedrijf de verantwoordelijkheid en het vermogen om te bouwen aan een duurzame leefomgeving. Dit begint bij onszelf, in onze eigen organisatie. In ons dagelijkse denken en doen, kiezen we telkens voor de meest duurzame oplossing. En dat voelt logisch, ook voor onze klanten en samenwerkingspartners.

Woonbedrijf
Wal 2
5611 GG Eindhoven

www.woonbedrijf.com
info@woonbedrijf.com

Telefoon: +31(0)40 243 43 43

Leden

Fred Schmal