5 Juli 2022

Grootste Bouw & Vastgoed Event van Brabant.

Namens de besturen van Bouwsociëteit Zuidoost-Brabant, Brabants Goed, Brabantse Vastgoed Sociëteit en Jong Onroerend Goed Brabant willen wij u graag uitnodigen op dinsdag 5 juli a.s. voor een gezamenlijke bijeenkomst. Onder het genot van een drankje en een BBQ kunt u met elkaar kennis maken.

In 2021 is de combinatie Ten Brinke en Bekke & Partners eigenaar geworden van het voormalig Philips hoofdkantoor (VB-gebouw) en zij hebben de handen ineengeslagen om samen met FAAM Architects en woningcorporatie Trudo het markante gebouw en de omliggende gronden een nieuwe toekomstbestendige invulling te geven. Afgelopen februari is het gebouw officieel aangewezen als Rijksmonument.

De presentaties over de wijk Vredeoord en de herontwikkeling van het VB gebouw en het omliggende terrein zullen worden gehouden door Emile van Vugt namens FAAM Architects, Neeltje Voesenek namens woningcorporatie Trudo en Peter Lubbers namens Buro Lubbers.

Locatie is het VB-gebouw aan de Boschdijk 525 in Eindhoven.

U kunt zich aanmelden voor 20 juni a.s. via de reguliere weg van uw eigen sociëteit. Bij uw aanmelding kunt u ook eventuele dieetwensen doorgeven.

Parkeren kan op de parkeervakken die direct voor de trappen van de hoofdingang van het pand liggen en in de omliggende straten.

Wij hopen u allen in grote getale te mogen ontmoeten op deze dag.

Programma
  • 15:00 uur: Ontvangst
  • 15:30 uur: Welkomstwoord en presentaties
  • 16:30 uur: Bezoek aan de 13e etage voor het uitzicht over Eindhoven
  • 17:30 uur: BBQ
  • 20:30 uur: Einde bijeenkomst